Οι υπηρεσίες μας

Τα μηχανήματα της επιχείρησης artfrigo επιλέγονται μετά από άμεση επαφή με τα εργοστάσια κατασκευής, ώστε να δούμε εάν πληρούν τα κριτήρια λειτουργίας και όλες τις απαραίτητες κατασκευαστικές προδιαγραφές της ευρωπαϊκής ένωσης: CE, RoHS, EMC, LVD κλπ. Στην συνέχεια εισάγονται και αφού περάσουν τις αυστηρές δοκιμές της εταιρείας μας, κάτω από δύσκολες συνθήκες εργασίας και εγκριθούν, διατίθενται στην αγορά. Πάντα πιστοποιημένα και με τις απαραίτητες γραπτές εγγυήσεις.

Διαθέτουμε πιστοποιημένες πρώτες ύλες για όλα τα μηχανήματα μαζικής εστίασης της επιχείρησης μας, τα οποία παρασκευάζονται κάτω από αυστηρές προδιαγραφές υγιεινής και συμμορφώνονται με τις αρχές των προτύπων με HACCP και ISO. Έτσι μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες σας με μία ολοκληρωμένη συνεργασία μαζί σας. Σας παρέχουμε μηχανήματα και προϊόντα όπου θα έχετε εγγυημένα, τέλεια γευστικά αποτελέσματα, αλλά και άριστης ποιότητας τελικό προϊόν.

Το τεχνικό μας τμήμα είναι πάντα διαθέσιμο, ώστε να μπορεί να διαγνώσει και να σας παρέχει άμεσες λύσεις σε τυχόν προβλήματα του εξοπλισμού σας. Αυτό είναι σημαντικό για όλους τους επαγγελματίες, που θέλουν ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις για έναν εξοπλισμό χωρίς προβλήματα. Η πολιτική της εταιρίας μας δεν αρκείται σε έναν επιπρόσθετο πελάτη, αλλά σε έναν ακόμα «ικανοποιημένο» πελάτη. Ήμαστε υπεύθυνα δίπλα σας, αξιόπιστα, σίγουρα.

Ενημερωνόμαστε διαρκώς για τις νέες καταναλωτικές τάσεις και προσφέρουμε, νέας γενιάς μηχανήματα και προϊόντα, υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και προηγμένη τεχνική υποστήριξη. Τηρούμε πιστά και έμπρακτα τη θεμελιώδη αρχή που θέσαμε από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας το 1985, να ήμαστε πάντοτε ένα βήμα μπροστά, για να μπορείτε όλοι εσείς να μας εμπιστεύεστε σε κάθε σας νέο εγχείρημα αλλά και να αποτελούμε ένα σταθερό συνεργάτη για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.